Keystone logo
© (c) couloir 3 pour Ecole Lenôtre
Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre

מבוא

139618_Imaconcept-Lenotre-Cafet3.jpg

על ידי הקמת אקול Lenôtre בשנת 1971, גסטון Lenôtre הגיב על הצרכים האימונים של אנשי מקצוע צרפתים וזרים כאחד. כיום, יותר מ -3,000 מתמחים, גברים ונשים מגיעים מכל רחבי צרפת ויותר מ -100 מדינות, באים להגדלת הידע והמומחיות שלהם בתרבות המצוינות.
בכל שנה, רמות חדשות של פיתוח נוצרות כדי לענות טוב יותר על הציפיות של אנשי מקצוע בתעשיית המזון.


139619_Imaconcept_Lenotre_Atelier_7_03_01_19_II.jpg


במשך כמעט 20 שנה, Ecole Lenôtre מציעה תוכניות לשהייה ארוכה המאפשרות לך לקבל הכשרה אינטנסיבית במטבח צרפתי, מאפים ומאפיות:תעודת שף קונדיטור: 7 חודשיםתעודת שף בישול: 7 חודשיםקורסים להכשרה מתקדמת במאפייה: 13 שבועותיסודות המאפה הצרפתי: 6 שבועותיסודות המטבח הצרפתי: 6 שבועות

בהצטרפות תצורות אלה, תהיה לך הזדמנות להיות מוקף אנשי מקצוע רבים מן השפים הטובים ביותר בעולם.

תוכלו ללמוד ולתרגל בכיתה עם מקסימום של 12 תלמידים . ב Ecole Lenôtre , אנו מאמינים כי עבודה בקבוצות קטנות היא הדרך הטובה ביותר להשיג את המירב מן השפים שלנו. אתה תתרגל בעצמך וגם בקבוצות.

בבית הספר המקצועי שלנו ברנגי יש 13 כיתות וצוותי ציוד מקצועיים במיוחד. אנו עובדים עם ספקים איכותיים הן במזון והן בחומרים מקצועיים שתמצאו גם במטבחי השף הטובים ביותר.

ב Ecole Lenôtre , אנחנו הרכבת לך להיות מקצועי ואנו מאמינים כי המומחיות שלנו יכול לגרום לך להיות אחד השפים הטובים ביותר של מחר.

בואו בעקבותינו בדף הפייסבוק שלנו:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

או באתר החדש שלנו:

Ecole Lenôtre : קישור Ecole Lenôtre

מיקומים

  • Rungis

    9 rue de Villeneuve, 94150, Rungis

שאלות