בשנה החמישית לתואר שני במנהל עסקים במנהל עסקים בינלאומי, המוביל לתואר מנהל המלונות הבינלאומי, מוצעות 11 התמחויות לסטודנטים המעוניינים לחזק את מומחיותם.
לומדים אך ורק בקמפוס, כל התמחות בתואר שני במנהל עסקים תוכננה על פי קריטריונים מבניים וסביבתיים.
בכפוף לפרויקט מקצועי vatel בקשה המקובל על הקמפוס הביתי של הסטודנט ועל ידי הקמפוס המציע את ההתמחות, לתואר שני במנהל עסקים במנהל מלונות בינלאומי יש אפשרות להשלים את vatel החמישית והאחרונה בקמפוס vatel אחר.
ההתמחות הבינלאומית לניהול יין ומשקאות חריפים מכוונת לסטודנטים המעוניינים להצטרף למוסדות מלונאים וגסטרונומיים בהם היין הוא נושא, לעשות קריירה בעולם היינות והמשקאות החריפים, או לשפר את הידע שלהם בתפקיד אישי.
סביב רמקולים ברמה גבוהה מאוד, ההתמחות מבוססת על הידע הטכני של יינות ומשקאות חריפים, ניהול פעילויות גידול יין, ושורשים חזקים בעולם המקצועי.